Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Elicopterul SMURD a preluat lucrătorul forestier. Are o rană gravă la cap

Elicopterul SMURD a preluat lucrătorul forestier. Are o rană gravă la cap

Elicopterul SMURD a fost solicitat să vină în ajutorul unui lucrător forestier căruia i s-a făcut rău. Bărbatul se află pe un drum forestier de după localitatea Șugag.

Actualizare. Bărbatul a fost preluat de echipajul Smurd al ISU Sibiu, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, din spațiul destinat odihnei (vagon de odihnă al muncitorilor), transmite cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt ISU.

„Pacientul a fost transportat cu ambulanța Smurd pe drumul forestier până la DJ 67 C și predat la elicopterul Smurd în stare conștientă, stabilă. Bărbatul a fost transportat mai apoi pe Aeroportul Sibiu de către elicopter, de unde a fost dus la Spitalul Județean Sibiu de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu”, mai arată sursa citată.

Știre inițială. Un bărbat de 50 de ani care se simte foarte rău are nevoie de ajutorul salvatorilor sibieni. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, cei care au apelat la 112 ar fi fost colegii muncitorului. La fața locului au fost primise mai multe echipaje medicale, precum și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

„Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 ani, cu stare generală alterată, lucrător forestier. Bărbatul se află pe un drum forestier care porneşte din DJ 67 C, după localitatea Şugag, până la barajul Lacului Oaşa, (zona Fata Cibinului). Intervin un echipaj SMURD al ISU Sibiu, elicopterul SMURD de la Târgu Mureş şi un echipaj Salvamont", a transmis cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Știre în actualizare. 

 

foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus