Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO-Ce a pățit șoferul nerăbdător care a intrat cu mașina pe Bălcescu în timpul maratonului?

VIDEO-Ce a pățit șoferul nerăbdător care a intrat cu mașina pe Bălcescu în timpul maratonului?

IPJ Sibiu anunță că șoferul nerăbdător care a ignorat recomandările organizatorilor și a intrat cu mașina pe Bălcescu în timpul Maratonului Internațional a rămas fără permis.

Bărbatul este în vârstă de 49 de ani și pe lângă faptul că a rămas fără permis el a mai fost și amendat de oamenii legii.

Acesta a fost ”sancționat contravențional cu amendă în valoare de 435 lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile pentru nerespectarea interdicției temporare de circulație impuse pe un anumit tronson de drum”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.
Iată mai jos incidentul din timpul maratonului:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

Eka

Acum 4 ani

Imi vine greu sa cred ca spun asta dar fie ce-o fi : Felicitari d-lor politisti !
Raspunde

Sergiu

Acum 4 ani

Intrebarea e, cine eate???acest om sigur e un funcționar.
Raspunde

Ileana g

Acum 4 ani

Eu as vrea sa aud și partea lui. Am auzit că locuia acolo, și avea o urgență. Într-adevăr nu-i ok ce a făcut, dar poate că din nou judecam din informații auzite dintr-o singura sursă....
Raspunde

Eka

Acum 4 ani

Te-ai uitat la filmare ? Iti pare o persoana cu o urgenta ? De taxi oare a auzit ? Sau de 112? Iti garantez ca daca avea in masina o bunica cu piciorul rupt organizatorii opreau cursa si il lasau sa treaca.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 4 ani

abuz in functie daca sta acolo are dreptul sa iasa maratonul i-a ingradit drepturile civile in locul lui as cere prin Judecatorie daune Politiei de cacao si Primariei
Raspunde

Eka

Acum 4 ani

@dancp2 Nu stiu ce pregatire ai dar din punct de vedere juridic esti pe langa subiect . Sa fiu clara : vorbesti prostii .
Raspunde

cãcâcea

Acum 4 ani

@Ileana g Nu te mai imbraca in lupul moralist ... Politia are urgente, salvarea si pompierii au urgente. El, ca un simplu locuitor, n-are decat dreptul de a se conforma. Nu sunt ironic si chiar ma pun in locul lui, dar vezi tu, dea-ia ne afundam in cacat din ce in ce mai tare ... pentru ca TOTI avem urgente care sunt mai importante decat orice altceva si astea sunt lait motivul pentru care ne cacam pe reguli ;) Pentru a ajunge pe straduta aia ... are inca 2 cai de access care ii permiteau accesul mult mai rapid pe jos, mergand/alergand. Mda, in fine.
Raspunde

Ileana

Acum 4 ani

Vai da ce frumos vorbești! Respira adânc sa nu faci o criza de nervi....Oamenii imparțiali și corecti,asculta ambele puncte de vedere,înainte de a acuza pe unul sau altul.Lasă răutatea de_oparte sa nu dai în boli autoimune.
Raspunde

kokos

Acum 4 ani

Sa fie un exemplu pentru toti smecherii si cocalarii care cred ca si-au luat strada pe persoana fizica.
Raspunde

Victor Orban președinte!

Acum 4 ani

Dacă ți se pune pata,poți să-ți iei strada,cum zici tu : te duci la primărie, închiriezi toate locurile din fata casei unde pot fi parcate masini,pui anunț ca e parcare și gata.Cum se pune unul pe locurile respective,cum ii chemi pe cei de la ridicări auto sa ii taxeze și sa le ridice mașinile. Si gata,ai strada ta cat timp plătești la primărie chiria aferenta. ENJOY!
Raspunde

Raz

Acum 4 ani

Mi se pare mie sau cineva e pe capota la inceputul filmarii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus