Miercuri,
21.04.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Cuc nu-l mai crede pe Neaga: A avansat un număr de 180 km de autostradă. Estimarea e un pic greșită

Cuc nu-l mai crede pe Neaga: A avansat un număr de 180 km de autostradă. Estimarea e un pic greșită

Activitatea sibianului Narcis Neaga la șefia Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va fi evaluată de ministrul Transporturilor. Răzvan Cuc a declarat că este nemulțumit de modul în care decurg lucrurile pe șantierele de construcție a unor autostrăzi. Și premierul Dăncilă a spus că angajații CNAIR ar trebui să meargă mai mult în teren.

„La sfârşitul lunii iunie am spus că voi spune exact care este situaţia, pentru că ştiţi că domnul Neaga a avansat un număr de 180 de kilometri, (...) dar trecând ieri pe şantiere (...) am constatat că estimarea este un pic greşită", a spus ministrul Răzvan Cuc, citat de News.ro.

Cuc a precizat că Neaga „este într-o evaluare”: „La sfârşitul lunii iunie am spus că voi spune exact care este situaţia, pentru că ştiţi că domnul Neaga a avansat un număr de 180 de kilometri, eu îl susţin şi l-am susţinut tot timpul să facă aceşti kilometri, dar trecând ieri pe şantiere pe care dânsul şi-a asumat că le va deschide, am constatat că estimarea este un pic greşită şi că trebuie să luăm nişte măsuri radicale vis-a-vis de aceşti constructori neserioşi".

Luni seara, Viorica Dăncilă a vorbit la TVR despre acest subiect, precizând că va vorbi cu ministrul Transporturilor pentru a vedea cât de important este directorul CNAIR, Narcis Neaga, pentru proiectele următoare, spunând că ar fi mai bine ca angajaţii CNAIR să meargă pe şantierul fiecărei investiţii şi să supravegheze lucrările de acolo.

Amintim că la începutul acestui an întrebat câţi kilometri de autostradă vor fi finalizaţi în acest an, ministrul Răzvan Cuc a declarat că, la momentul preluării mandatului, a găsit „deja o estimare” înaintată de către directorul general al CNAR, Narcis Neaga, de 180 de kilometri, menţionând că, în general, preia informaţiile pe care i le prezintă acesta. Într-o vizită pe șantiere, Cuc și Neaga au spus că au promisiunea constructorilor privind finalizarea până la sfârşitul acestui an a autostrăzilor Sebeş-Turda (loturile 1 şi 2) şi Lugoj-Deva (loturile 3 şi 4).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

yyy

Acum 1 an

il asteptam pe Trif sa vina repde sa spuna ca Johannis e de vina, turcan cu studii la moscova, statul paralel, ma rog, cam tot ce merge in tocana aia... va rugam dl Trif, comunicati mai bine!
Raspunde

HOP

Acum 1 an

niste amariti mincinosi, de ce nu-l destituiti ?
Raspunde

Troika

Acum 1 an

CNAIR si alte "companii" de stat degeaba pe banii fraierilor care se inghesuie ca oile pe ulitele Romaniei in 2019 sunt doar niste masinarii de tocat bani, pline cu incompetenti care frunzaresc rapoarte si hartii si mai trimit din cand in cand niste muncitori sa manance seminte langa cate o macara pe un santier care nu se termina niciodata. Pana nu scapa Romania de caracatita incompetento-delapidatoare de sorginte neo comunista, toate vor fi la fel... iar in final nu va mai fi nici Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus