Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Turcan cere sesiune extraordinară a Parlamentului. ”Trebuie respinsă legea privind recursul compensatoriu”

Turcan cere sesiune extraordinară a Parlamentului. ”Trebuie respinsă legea privind recursul compensatoriu”

PNL solicită convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, la sfârşitul lunii august, pentru ca atât Camera Deputaţilor, cât şi Senatul să îşi clarifice poziţia pe mai multe proiecte de lege aflate în dezbaterea parlamentară, printre care legea recursului compensatoriu, legea de investigare a magistraţilor sau legea privind amnistia şi graţierea, a anunţat luni prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan. “PNL solicită convocarea unei sesiune extraordinare, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat. Este foarte important ca înainte de începerea sesiunii ordinare Parlamentul României să îşi clarifice poziţia pe câteva proiecte de lege aflate în dezbaterea parlamentară şi care sunt de interes public. Conform regulamentului celor două camere şi conform Constituţiei României, în sesiunea extraordinară se pot dezbate proiecte de lege care există deja pe parcursul parlamentar, deci pentru care camerele Parlamentului au fost sesizate”, a afirmat Turcan.

Ea a precizat că PNL doreşte să fie dezbătute în această sesiunea extraordinară legea privind recursul compensatoriu şi cea privind investigarea magistraţilor. Turcan a mai spus că trebuie luate în discuţie în această sesiunea extraordinară şi OUG 114 şi OUG 51.

În plus, deputatul de Sibiu a susținut că trebuie respins proiectul legat de amnistie şi graţiere în această sesiunea extrordinară. ”Mai există un proiect extrem de important, aflat într-un sertar încuiat al Camerei Deputaţilor, la Comisia Juridică şi despre care PSD şi ALDE nu mai spun nimic. Acesta se referă la amnistie şi graţiere. Este un proiect uitat de atac la justiţie şi care  poate în orice secundă să favorizeze din nou infractorii aşa cum ne-a obişnuit această majoritate în ultima perioadă. Aşadar pe ordinea pe zi pe care o propunem preşedinţilor celro două camere, dar şi premierului Dăncilă care are decizia politică la PSD se află şi respingerea acestui proiect aflat la Comisia Juridică privind amnistia şi graţierea”, a precizat Turcan, care a spus că această sesiune extraordinară poate fi convocată între 26-30 august.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

povesti de adormit alegatorii emanate de raluca moscovita turcan!
Raspunde

Gruia

Acum 2 ani

Spune, frau Turcan, nu te deranjeaza ca se iau bani de la invatamant si se dau la SRI?
Raspunde

un pedagog de scoala ... de cartier

Acum 2 ani

probabil ca nu, pt. ca fiul ei va studia in strainatate....
Raspunde

axxy

Acum 2 ani

si pentru firma Soma cum de s-au marit iar tarifele? in afara de scumpire, mai nou chiar daca nu sta nimeni intr-o locatie, tot se plateste gunoiul pt o persoana... de ce? cat se aduna de la sibieni pt Soma? in Bacau ce firma se ocupa de colectarea gunoaielor, daca cei de acolo (de la Soma) aduna aici? :)))
Raspunde

???

Acum 2 ani

Tu Turcana, ce părere ai ca cea mai infocata susținătoare a pnl ului de la realitateatv face amenințări cu moartea prin amplasarea unei bombe artizanale confecționate de ea însăși,unei persoane care nu ii împărtășește aceleași viziuni politice? Dacă nici noi nu suntem cu pnlul sa ne așteptăm și noi intr-o dimineața sa sărim în aer cu toată familia de bombele ei artizanale? Sau sa fim răpiți, ca zicea ca cunoaște pe unii și dacă se enervează poate înfăptui și asa ceva.EU sincer ii cred instare,după toate nedreptățile și mârșăvie marca pnl.
Raspunde

electoratul pacalit

Acum 2 ani

Firma Soma e o firma din patria ei, Moldova...
Raspunde

Valjan jan

Acum 2 ani

Aceasta capra trebuie contestata si anulta , chiar respinsa precum recursul compensatoriu pe care ea doreste cu ai ei sa nu mai fie ptr ai deranja pe hoti lor.....se vor cai cand la rampa apar hoti lor care sant multi prea multi dar ascunsi prin dosare in sertare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus