Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-16°C

Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge miercuri la Sibiu Shopping City

Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge miercuri la Sibiu Shopping City

După ce a colindat județul în lung și lat, Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge miercuri, 21 august, la Sibiu Shopping City.

Vino între orele 16:00 – 20:00 în zona intrării în magazinul Carrefour și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca mulțumit. Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui. 

În plus, roboțelul Pet-Rică abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care are o mulțime de cadouri și surprize.

Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.

“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.

În următoarele săptămâni caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate localitățile din zona Sibiului unde colectarea gunoiului se face selectiv. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!”.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

CitizenX

Acum 2 ani

Din pacate caravana e degeaba pentru ca cei din primarie nu participa. Am fost ieri la aceasta caravana in Selimbar si nu reuseau sa lamureasca pe nimeni, desi toata lumea de acolo avea intrebari si probleme specifice. Primaria se face ca ploua si nu instaleaza tomberoane, Soma si AdiEco spun ca ei nu pot face asta fara primarie. Facem reciclare doar pe hartie, indiferent cata bunavointa ai avea nu ai unde duce acele deseuri spre reciclare : sunt cateva pubele mici la sute de spatii locative.
Raspunde

Simona

Acum 2 ani

Trebuia să se tina cont de cantitate nu de numarul de ridicați ca sa plătim intr-adevar cat aruncam
Raspunde

Simona

Acum 2 ani

Voiam să scriu numărul de ridicări
Raspunde

cri cri cri

Acum 2 ani

Asa bataie de joc ca asta mai rar întâlnești. PNListii ăștia in frunte cu Turcan de Botoșani ne mint pe fata: ceea ce taxează ei nu e în funcție de cat arunci,ci de numărul de ridicări pubela,ceea ce e total altceva. Stilul PNListilor un rah... ambalat și prezentat frumos. Asa au făcut și cu ghetourile vieții de la cimitir, le-au promovat ca și cartier select,dar de fapt....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus