Luni,
20.09.2021
Innorat
Acum
12°C

FC Hermannstadt nu va juca la Mediaș. ”Clubul se opune”

FC Hermannstadt nu va juca la Mediaș. ”Clubul se opune”

Teodor Birț, fostul director executiv al FC Hermannstadt,  a declarat la o conferință de presă de zilele trecute că echipa va putea juca pe terenul de la Mediaș. Întrebat despre această posibilitate, Iuliu Mureșan, președintele executiv al echipei, a contrazis la conferința de presă de astăzi cele spuse de Birț.

„Vreau să încep cu o veste bună. V-o spun pentru că nu este rezultatul implicării finanțatorilor, a oamenilor care acum se dau peste cap ca să fie bine la club, nici a noii conduceri. Este rezultatul a ceea ce am făcut în ultima perioadă, împreună cu oficialitățile Sibiului și cu oameni de bine din Sibiu care nici măcar nu doresc să fie precizați. Ideea este că se poate juca la Mediaș! Am vrut să vă spun că a fost modificat contractul dintre Transgaz și clubul de fotbal Gaz Metan Mediaș, iar acum stadionul poate fi închiriat de către proprietari, terților. Asta am vrut să vă spun în primul rând. E o veste bună, pe care - sunt convins - toți suporterii din Sibiu o vor primi cu bucurie. Nu trebuie să mai mergem departe, suntem destul de aproape”, a fost declarația lui Birț de la conferința de presă.
Iuliu Mureșan a explicat cum stă situația în legătură cu acest subiect și a tăiat din entuziasmul suporterilor.
„Noi am făcut o cerere, dar nu știu de ce altcineva a ținut să spună acest lucru, în care ne-am adresat Transgazului. Pot spune că ei au răspuns pozitiv, dar în rest, este aceeași situație în care clubul se opune. Din cauza poziției clubului nu se poate să jucăm acolo, chiar dacă eu mi-am dorit asta foarte mult. În primul rând, era mai bine pentru spectatorii sibieni care puteau să vină într-un număr mai mare. Am avut o discuție personală cu Ioan Mărginean pe acest subiect și mi-a spus clar că nu este de acord și că nu vom juca acolo. S-au găsit multe motive din partea clubului pentru a scuza refuzul, dar este clar că de fapt nu se vrea. Înainte scria în contractul lor de închiriere că nu au voie să-l închirieze, dar acest paragraf s-a schimbat și nu se mai poate spune că din cauza contractului cu Transgaz nu se poate”.
Până când lucrările la stadionul Municipal din Sibiu nu vor fi gata, echipa rămâne pe stadionul de la Mureș. Se estimează că lucrările vor fi terminate în luna octombrie a acestui an.

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 2 ani

birt = Pinochio
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus