Luni,
01.06.2020
Innorat
Acum
11°C

Restricții eliminate: noile tasări de pe autostradă, acoperite cu asfalt

21 Octombrie 2019 13:27

Restricții eliminate: noile tasări de pe autostradă, acoperite cu asfalt

Reprezentanții Companiei de autostrăzi și drumuri naționale anunță faptul că, deocamdată, în zona Aciliu a autostrăzii A1 se circulă din nou normal: tasările și fisurile care s-au extins în ultimele săptămâni au fost acoperite cu asfalt.

Lucrările de asfaltare a defecțiunilor apărute pe sensul de mers către Sebeș au fost executate în cursul zilei de sâmbătă. După cum anunțau anterior cei de la CNAIR, lucrarea de acoperire a tasărilor și fisurilor din zona km 276 este doar una provizorie. ”Menționăm că aceste lucrări au caracter provizoriu, urmând ca DRDP Brașov să lanseze o procedură de achiziție publică pentru consolidarea permanentă a corpului autostrăzii”, arată reprezentanții CNAIR.

După frezarea asfaltului au fost descoperite și fisuri în corpul autostrăzii După frezarea asfaltului au fost descoperite și fisuri în corpul autostrăzii

După așternerea stratului de asfalt, restricțiile de circulație în zonă au fost ridicate. Au mai rămas de executat marcajele orizontale, lucrări programate în cursul zilelor următoare.

Sursa foto și video: CNAIR

Vizualizari: 1874

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

2cents

Acum 7 luni

in primavara o luam de la capat...
Raspunde

stat esuat

Acum 7 luni

Aceasta "spoiala" nu rezolva probleme grave pe care le are terasamentul in zona.Oricat de bun ar fii respectivul asfalt va crapa in curand din nou Hai sa ne facem ca muncim
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus