Luni,
06.12.2021
Innorat
Acum
7°C

Un băiat de 13 ani a plecat de acasă. L-au găsit în gara de la Mediaș

Un băiat de 13 ani a plecat de acasă. L-au găsit în gara de la Mediaș

Un tânăr a sesizat poliția cu privire la faptul că fratele său de doar 13 ani a plecat de acasă, din localitatea Buzd, ieri dimineață și nu s-a mai întors. 

Actualizare. Potrivit polițiștilor sibieni, băiatul a fost găsit în Gara Mediaș. Nu a fost victima nici unei infracțiuni. Deocamdată nu se știe cu exactitate de ce a plecat de acasă.

Știre inițială. La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23, un tânăr a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fratele său, ZOLTAN CLAUDIU SAMOILĂ, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente:  înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, constituție atletică, fața ovală, păr negru, drept, scurt,  ochi căprui, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte:  trening de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 2 ani

pe un alt site sibian scria ca a fost gasit in Medias
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus