Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Mesajul deputatului de Sibiu Ioan Terea, cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul

Mesajul deputatului de Sibiu Ioan Terea, cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul

Ortodocșii îl cinstesc în această zi pe Sfântul Ioan Botezătorul, cel care este socotit de Biserică drept cel mai mare dintre sfinți, după Fecioara Maria.

Aceasta este una dintre cele mai mari sărbători creştine, prăznuirea Soborului Sfântului Ioan Botezătorul. Cel care L-a botezat pe Iisus Hristos este considerat omul născut din femeie care a avut cele mai puține păcate.

Cu cinste și onoare îi port numele și în această zi îmi îndrept gândurile către toți cei care își serbează ziua numelui. Să aveți multă sănătate, încredere, momente pline de fericire, împliniri în viață, pace sufletească.

Cu respect,

Ioan Terea

Deputat de Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Misu

Acum 4 ani

Mesaj de craciun, de revelion, de sf. Vasile, sf. Ion si poate mai vine unul si de Valentine's day. Mesaje scurte si plictisitoare. Imediat isi depaseste propriul record: 7 luari de cuvant in camera deputatilor din 2016 pana azi.
Raspunde

Teo

Acum 4 ani

Terea lasa-ne.Ai fost si tu asemeni actualei conduceri psd,o marioneta a puscariasului dragnea.
Raspunde

Doc

Acum 4 ani

În mai puțin de un an de zile, aștept un articol titrat „Mesajul adresat deputatului Terea de către sibieni cu ocazia alegerilor parlamentare”
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus