Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Mărginimea Sibiului promovată la Târgul de Turism al României

Mărginimea Sibiului promovată la Târgul de Turism al României

Primăria Rășinari a participat, în 22 februarie 2020, la Târgul de Turism al României pentru a promova destinația Mărginimea Sibiului. Participarea a avut loc la invitația ministerului de resort, în contextul în care Mărginimea Sibiului a câștigat în anul 2015 titlul de Destinație Europeană de Excelență în Turism și Gastronomie Locală.

În cadrul participării la eveniment a fost susținută o prezentare a activităților și ofertelor din destinație. În prezentare s-a pus accent pe activitățile culturale și gastronomice din Mărginime și anume Festivalul Brânzei și al Țuicii Rășinari, Festivalul Bujorului de Munte Gură Râului, Festivalul Sus pe Muntele din Jina, Ziua Verzarului, Tradiții culturale în Mărginimea Sibiului și altele.  Au fost prezentate și ofertele de cazare din Mărginimea Sibiului. Nu au fost uitate nici activitățile în natură, astfel au fost prezentate oportunitățile de drumeției și cicloturism în Mărginime. Prin prezentare s-a încercat creșterea atractivității destinației Mărginimea Sibiului în rândul operatorilor, bloggerilor și jurnaliștilor prezenți la eveniment.

marginimea

”Mărginimea Sibiului este inclusă în rețeaua EDEN ceea ce demonstrează că există servicii și activități de calitate din punct de vedere turistic. Insă acest fapt ne și responsabilizează de aceea încercăm că la Rășinari să realizăm evenimente de calitate pentru localnici și turiști”, spune primarul Bucur Bogdan.

bucur bogdan marginimea targ turism

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus