Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Rareș Bogdan: ”E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil!”

Rareș Bogdan: ”E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil!”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a lansat astăzi un atac dur la adresa conducerii PNL, acuzând-o că a provocat o criză politică în pragul epidemiei de coronavirus. „Este bătaie de joc! Nu te joci cu o țară care se află în pragul epidemiei de coronavirus. (...) Dacă ei vor să își bată joc de cariera lor, să își bată joc de ei, dar nu de o țară, nu de un partid! Partidul Național Liberal nu merită să i se întâmple așa ceva. Ce face Florin Cîțu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL. Nu a existat nici o discuție de acest gen. Noi am hotărât că încercăm să ne învestim guvernul. România se află într-o situație cum nu a mai trăit în ultimii 30 de ani. Trebuie să ne dovedim responsabili. Ce face Florin în momentul ăsta este iresponsabil față de România”, a declarat Rareș Bogdan, în cadrul unei ediții speciale a știrilor Digi FM, alături de Filip Standavid și Lucian Mîndruță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Adrian

Acum 4 ani

Rares... esti penibil.
Raspunde

///

Acum 4 ani

Du-te, nu vorbi!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

"Dacă ei vor să își bată joc de cariera lor" Care cariera? Cariera de stat la stat? Cariera in diverse funcii numiti strict pe criterii politice? Astia fac cariera doar in diletantism.
Raspunde

B.Utoru

Acum 4 ani

Chiar dacă unii îl contestă, eu cred că RB este un om politic mai apropiat de cetățean și de interesele naționale decât cei de până-acum.
Raspunde

raspandache

Acum 4 ani

Eu cred că tu ești idiot. Cum să crezi așa ceva? Doamne ferește! E colaps intelectual total la tine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus