Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Autoritățile sibiene au aplicat ieri cele mai puține sancțiuni din aprilie

Autoritățile sibiene au aplicat ieri cele mai puține sancțiuni din aprilie

Autoritățile sibiene au desfășurat ieri 80 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. În cadrul controalelor, au acordat 59 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, iar jandarmii au aplicat 5 avertismente scrise și 4 amenzi.

În cursul zilei de 14 aprilie, 176 de polițiști sibieni, 60 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 80 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu. În cele 24 de ore au fost aplicate 59 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare de 99.000 lei. Cele mai puține sancțiuni acordate într-o singură zi, până ieri, au fost în număr de 83, înregistrate pe 13 aprilie.

În total, luna aceasta au fost acordate 2.181 amenzi, în valoare de 3.515.000 lei.

Trei persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 260 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării.

De asemenea, 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Cu această ocazie, jandarmii au aplicat 5 avertismente scrise și 4 amenzi în valoare de 6500 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus