Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Ambulanța Sibiu a intervenit la peste 200 de cazuri medicale, în weekend

Ambulanța Sibiu a intervenit la peste 200 de cazuri medicale, în weekend

Salvatorii Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu au intervenit, în ultimele patru zile, pentru a acorda asistență unui număr de 408 solicitări. Cele mai multe au fost înregistrate în weekend. 

Potrivit reprezentanților Ambulanței, vineri au răspuns unui număr de 94 de solicitări, sâmbătă și duminică s-au deplasat la 112, respectiv 115 cazuri, iar ieri au avut 87 de apeluri cărora le-au răspuns. Solicitările au venit de pe raza întregului județ, incluzând localitățile Mediaș, Agnita, Cisnădie și Tălmaciu, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

De asemenea, pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au răspuns unui număr de 39 solicitări vineri, 24 solicitări sâmbătă și altor 39 de solicitări în duminica de Paști.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

mihai

Acum 1 an

La cum arată situația din spitale, tot s-au găsit niște hamsteri cu probleme la cap să își umple burțile până n-a mai intrat mâncarea. Și uite asa, te duce la spital cu probleme la mațe și te întorci acasă cu alte probleme. Unii chiar își merită soarta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus