Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Stare de urgență Sibiu: amenzi de peste 97.000 de lei, 1.002 de persoane izolate au fost verificate

Stare de urgență Sibiu: amenzi de peste 97.000 de lei, 1.002 de persoane izolate au fost verificate

79 de amezi au fost date sibienilor ieri, 25 aprilie, de polițiști, sancțiunile având o valoare cumulată de peste 97.000 de lei. Cele mai multe amenzi, 77,  au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

"71 de polițiști sibieni, 54 de polițiști locali și 11 efective MApN au desfășurat 70 de misiuni în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în perioada de referință, au fost aplicate 79 de sancțiuni în valoare de peste 97.000 de lei, dintre care 77 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației", se arată în informarea Prefecturii Sibiu.

Cinci persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 1.002 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, nefiind identificate persoane care să nu respecte măsura izolării. Totodată, 10 societăți comerciale și PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

75 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În urma desfășurării celor șase misiuni independente, jandarmii au aplicat 12 sancțiuni în valoare de 16.100 lei și două avertismente scrise, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, transmite sursa citată.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus