Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șelimbărul își face stadion pe banii Companiei Naționale de Investiții

Șelimbărul își face stadion pe banii Companiei Naționale de Investiții

Stadion cu peste 2000 de locuri, cu nocturnă, teren de antrenament, vestiare și zone verzi urmează să fie construit la Șelimbăr, pe banii Companiei Naționale de Investiții (CNI). Consilierii locali vor avea în față, la ședința din 30 aprilie proiectul prin care se pune la dispoziția CNI a terenului pentru desfășurarea investiției. Consiliul Local aprobă asigurarea finanțării pentru racordurile la utilități și asigură  suprafețele de teren pentru depozitarea și organizarea șantierului. De asemenea, administrația locală se obligă ca după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de minim 15 ani. Suprafața terenului pe care se va ridica baza sportivă este de 18.664 mp.

Una dintre condițiile asumate de către Guvernul României prin dosarul de candidatură pentru EURO 2020 depus la sediul UEFA a fost și modernizare a unui număr de 400 de terenuri de fotbal în toate județele din România. ”Intenția noastră este să intervenim peste această bază oferită de CNI și să mărim capacitatea tribunelor. În proiect se stipulează 500 de locuri, însă dorința noastră este de a avea un stadion de 2.000 – 2.500 de locuri”, a explicat primarul Marius Grecu.

Valoarea totală a investiției este de 1,813 milioane euro.

Echipa de fotbal Viitorul Șelimbăr se afla înaintea întreruperii campionatului pe locul trei în Liga a III-a, seria a V-a, cu 28 de puncte după 16 partide.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Soimarul

Acum 3 ani

Bravo lor. Vor avea stadion mai repede ca la sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus