Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
23°C

Se redeschide Spitalul CFR Sibiu. Opt angajați au testat pozitiv pentru COVID-19

Se redeschide Spitalul CFR Sibiu. Opt angajați au testat pozitiv pentru COVID-19

Activitatea Spitalului General Căi Ferate Sibiu va fi reluată astăzi, după ce a fost sistată pe 24 aprilie, pentru a fi efectuată dezinfecția unității sanitare. Decizia a fost luată în contextul în care mai mulți angajați și doi pacienți au fost confirmați cu infecție cu COVID-19.

În cadrul Spitalului CF Sibiu au fost confirmați inițial cu infecție cu noul coronavirus șapte angajați, respectiv trei asistenți și patru din rândul personalului medical auxiliar, precum și doi pacienți. Ulterior au fost testați alte 75 de persoane angajate ale unității medicale, un singur alt test fiind pozitiv pentru infecția cu COVID-19. Numărul angajaților infectați a ajuns așadar la un total de opt persoane. Astăzi se va redeschide spitalul.

În urma suspendării temporare a activității Spitalului General Căi Ferate Sibiu, pentru a efectua dezinfecția unității sanitare, în data de 24.04.2020, ca urmare a confirmării pozitive a 7 persoane din rândul personalului, vă informăm că începând de astăzi, 30.04.2020 Spitalul General Căi Ferate Sibiu își reia activitatea. De asemenea, vă informăm că a fost testat tot personalul, respectiv un număr de 75 de persoane. În urma testării, 74 de persoane au primit rezultate negative, iar o persoană a fost confirmată pozitiv, în urma testării SARS CoV-2”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Citește și Se închide spitalul condus de viitorul manager al Spitalului Județean

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus