Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Orarul Teleșcoala se modifică în perioada 11 – 15 mai

Orarul Teleșcoala se modifică în perioada 11 – 15 mai

Săptămâna viitoare orarul Teleșcolii din săptămâna 11-15 mai se va modifica, potrivit unui anunț postat pe pagina de facebook a emisiunii. Astfel, începând de mâine, 11 mai, va fi difuzat doar câte un curs pentru fiecare dintre cele două clase, cu durata de 48 de minute. Astfel luni, miercuri și vineri, elevii clasei a VIII-a vor putea urmări cursul de matematică, iar marți și joi, cursul pentru limba și literatura română. Totodată, elevii claselor a XII-a vor putea urmări luni, cursul de biologie, marți pe cel de fizică, iar miercuri, joi și vineri pe cel de matematică. Față de orarul care a fost până în acest moment, cursurile sunt mai lungi, de la 30 la 48 de minte, dar rămâne câte un singur curs pentru fiecare disciplină.

Tele scoala

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1714

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus