Vineri,
07.08.2020
Partial Noros
Acum
25°C

Numărul bolnavilor de COVID-19 care au cerut să fie externați crește la Sibiu

16 Iulie 2020 16:05

Numărul bolnavilor de COVID-19 care au cerut să fie externați crește la Sibiu

Tot mai mulți pacienți sibieni infectați cu noul coronavirus aleg să meargă acasă, în detrimentul opțiunii de a primi tratament la spital. 

Conform informațiilor transmise de Prefectura Sibiu, până astăzi au fost externați în total de 51 pacienți înainte de a se fi vindecat, atât de la Spitalul Județean și Spitalul de Pneumoftiziologie, cât și de la Spitalul de Pediatrie.

„Până în prezent au fost externate 51 de persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, asimptomatice în momentul externării. Din cadrul SCJU Sibiu, au fost externați un număr total de 11 pacienți dintre care în urma deciziei CCR 9 persoane, iar 2 conform procedurii. Din cadrul Spitalului de Pediatrie au fost externați 11 pacienți dintre care 2 persoană confirm deciziei CCR, 9 conform procedurii. Iar din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie au fost externați 29 de pacienți dintre care 1 conform deciziei CCR, 28 conform procedurii”, a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii, pentru Turnul Sfatului.

În județul nostru au fost înregistrate, până în prezent, 730 persoane infectate cu noul coronavirus (682 adulți și 48 copii). Dintre acestea, 538 au fost declarate vindecate și au fost externate, iar 56 au decedat.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus