Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

ALDE Sibiu: Candidaţi surpriză pentru judeţul Sibiu

ALDE Sibiu: Candidaţi surpriză pentru judeţul Sibiu

Organizaţia judeţeană ALDE Sibiu lansează sâmbătă candidaţii partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, primar al municipiului Sibiu şi restul localităţilor din judeţ. Am decis să amânăm această lansare pentru a veni cu o ofertă politică de valoare pentru sibieni, aşa cum merită.

Candidatul surpriză pe care îl lansăm sâmbătă la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu este singurul om care o poate învinge pe actuala preşedintă şi care poate pune ordine în investiţiile judeţului şi instituţiile subordonate, aducând plus valoare în administraţia judeţului.

La Primăria municipiului Sibiu venim cu un om cu aplomb și cu o experienţă remarcantă în administraţie publică, motivat să aducă un suflu nou în proiectele ce par să stagneze de ani buni ale actualei conduceri.

Oameni de valoare vom prezenta şi la multe alte primării din judeţ şi liste pentru consiliile locale în aproape toate localităţile judeţului Sibiu. ALDE Sibiu îşi ţine promisiunea să reprezinte adevărata cale liberală pentru sibieni.

 

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

preşedinte ALDE Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2436

Comentarii

1 comentarii

Liviu Popa

Acum 2 ani

Sper ca electoratul sa se maturizeze si sa NU mai voteze sateliti bolsevici ai PSD-ului. PSD, ALDE, Pro-Romania, PMP, UDMR - nu mai au ce cauta in configuratia viitorului Parlament al Romaniei. Aceste exemplare infractionale nu mai au loc in viata politica a romanilor. Si au dovedit-o cu brio in 30 de ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus