Miercuri,
22.09.2021
Innorat
Acum
7°C

Două femei bolnave de Covid-19 se plimbă printre ceilalți. Procurorii le-au deschis dosar penal

Două femei bolnave de Covid-19 se plimbă printre ceilalți. Procurorii le-au deschis dosar penal

Procurorii Parchetului de la Săliște au deschis dosar penal pe numele a două femei care au refuzat intrarea în carantină după ce au aflat că sunt infectate cu SARS-CoV-2.

Cele două femei locuiesc în Poiana Sibiului și au ajuns la Spitalul județean Sibiu în cursul zilei de vineri, 17 iulie. Au fost testate pentru Covid-19, rezultatele testelor fiind pozitive. Din ceea ce descriu procurorii, a mai trecut o săptămână până când autoritățile au decis să dispună intrarea în carantină a celor două femei, mamă și fiică. Cum au refuzat să respecte această dispoziție, în prima zi a acestei săptămâni li s-a deschis dosar penal. ”În fapt, s-a reținut că la data de 24 iulie 2020, cele două persoane au refuzat măsura de plasare în izolare în spațiul desemnat din Spitalul Județean de Urgență Sibiu, dispusă prin decizia emisă de Direcția de Sănătate Publică, urmare a testului RT-PCR efectuat la data de 17 iulie 2020 prin care s-a stabilit diagnosticul de COVID-19. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 din Codul penal”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Vizualizari: 2838

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Oigo Kukuruku

Acum 1 an

de unde din saliste e poza aia?
Raspunde

Calator Citadin

Acum 1 an

Asta e important ? De unde e poza ? Important este ca inconstineti ticalosi doresc sa infecteze cat mai multi oameni. Dupa ce vor reusi nu mai conteaza ca iau o sentinta cu suspendare in cel mai bun caz.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus