Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Polițiștii sibieni caută două fete, de 13 și 14 ani, dispărute de două zile

Polițiștii sibieni caută două fete, de 13 și 14 ani, dispărute de două zile

Poliţiştii sibieni caută două minore în vârstă de13, respectiv 14 ani, care au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor, din localitatea Șura Mare, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 31 iulie, două femei au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 29 iulie a.c., fiicele lor, PETREUȘ IOANA MARIA, respectiv CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor din localitatea Șura Mare, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

 

Semnalmente PETREUȘ IOANA MARIA: înălțime 1.62, greutate 56 kg., față ovală, ten alb, ochi căprui, păr șaten deschis și lung până la nivelul bazinului.

Obiecte de îmbrăcăminte: tricou de culoare gri, pantaloni tip blue jeans de culoare albastru deschis, sandale argintii. 

Semne particulare:pe antebrațul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi.
Familia nu dispune de o fotografie a minorei.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1.55, greutate 55 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis, constituție atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte:  tricou alb cu înscris roz, pantaloni negri din bumbac, pantofi sport din pânză de culoare neagră,  șapcă negru cu alb.

Semne particulare: pe antebrațul mâinii drepte, pe partea superioară, prezintă mai multe cicatrici sub formă de tăieturi, iar în zona bazinului are un tatuaj în formă de inimă și inscripția 07.03. 
Fotografia minorei este atașată.
                
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore  sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2730

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus