Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Reguli noi la Sibiu: Program limitat pentru cluburi și terase, masca recomandată în zona istorică

Reguli noi la Sibiu: Program limitat pentru cluburi și terase, masca recomandată în zona istorică

Instituția Prefectului Sibiu a anunțat înăsprirea regulilor impuse de pandemia de coronavirus în Sibiu, masca fiind recomandată în centrul istoric al Sibiului pe toată durata zilei.

Redăm mai jos informarea publică făcută vineri de Prefectura Sibiu:

”Având în vedere  situația epidemiologică din ultima săptămână înregistrată la nivelul județului Sibiu, a dispozițiilor Legii 55/2020 și totodată ca urmare a propunerilor, în urma analizei epidemiologice, transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu începând cu data de 15. 08.2020 ora 00:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, a dispus prin Hotărârea CJSU nr. 39/13.08.2020 următoarele:

  • Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate , dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea se va desfășura în intervalul orar 06:00-24:00;
  • În zona istorică a municipiului Sibiu se recomandă purtarea măștii pe toată perioada zilei.

Menționăm că, măsurile prevăzute mai sus intră în vigoare în data de 15.08.2020 orele 00:00 și se aplică pentru o perioadă de 14 zile care poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.”

Prefectul lămurește recomandarea de a purta mască în centrul istoric: Nu se dau amenzi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus