Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Ce facem în weekend? Mergem la concerte și degustăm preparate turcești

Ce facem în weekend? Mergem la concerte și degustăm preparate turcești

Weekend-ul acesta ne pregătește mai multe evenimente pe care nu trebuie să le ratăm. Degustăm preparate turcești, mergem la concertele organizate de terasele din oraș și vizionăm spectacole de teatru.

Vineri, 9 octombrie

Orice weekend devine mai savuros atunci când te bucuri împreună cu cei dragi de o pizza caldă și gustoasă. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit.

Vineri începe „Istanbul Street Food Festival”. Timp de trei zile, sunteți așteptați în Piața Habermann pentru a face o incursiune culinară orientală și pentru a vă bucura de cele mai cunoscute preparate turcești. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot vineri, la Centrul Cultural Ion Besoiu începe „Sibiu Dans festival”. Studenți talentați, coregrafi creativi se vor reuni pe scena Centrului Cultural „Ion Besoiu” ȋntr-un maraton al dansului, începând cu ora 19.00. Informații suplimentare puteți afla de aici.

De la ora 18, la Backyard Summer Garden, sunteți așteptați să petreceți o după-amiază alături de Albwho. Rezervările se fac la numărul de telefon 0743272597, iar intrarea este 30 de lei.

La Play Off, de la ora 20 începe weekend warm-up session, cu DJ Mike the Hype. Rezervări se fac la numărul de telefon 0747 296 060.

De la ora 20:30, la Imperium, Acoustic Band vă așteaptă la un show live, cu piese gen Classic Rock, Blues & Jazz. Rezervări  se fac la numărul de telefon 0369454690/0745391481.

Sâmbătă, 10 octombrie

La teatrul Gong, de la ora 12 și de la ora 18, copiilor li se pregătește spectacolul „Micul Prinț”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 9 ani și are o durată de o oră și 15 minute. 

Atelierele de creație la care participă atât copiii, cât și părinții se desfășoară în fiecare weekend, între orele 11:00-18:00, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu. Participare este liberă, fără taxă de înscriere.

De la ora 19, la Piano Pub, Ioana Ana Maria și Cristian Lupașcu vă invită să vă bucurați de o seară cu muzică live. Rezervările se fac la numărul de telefon 0720 777 766, iar suportul pentru artiști este de 15 lei.

Tot de la ora 19 la Teatrul Bis se joacă spectacolul Delirium (din însemnările unui nebun). Spectacolul face parte din seria celor organizate în cadrul festivalului  „25 de ore de teatru non-stop”.

Duminică, 11 octombrie

Spectacolul Micul Prinț se joacă și duminică, de la orele 11 și 18 la Teatrul Gong.

De asemenea, atelierele de creație pentru copii se desfășoară și duminică de la ora 11.

La Forumul German, de la ora 17, va avea loc concertul „Atins prin muzică”. Rezervările se fac la adresa de mail pr@florescu-fernandez.com.

 

 

 

 

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus