Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Încă o tranșă de vaccin anti-COVID a ajuns la Institutul Cantacuzino din București

Încă o tranșă de vaccin anti-COVID a ajuns la Institutul Cantacuzino din București

O nouă tranșă de vaccin anti-COVID a ajuns, marţi dimineaţă, la Institutul "Cantacuzino" din Capitală. Este vorba despre 40.950 de doze de vaccin anti-COVID, după cum afirmă purtătorul de cuvânt al instituției.

"Aceste doze vor fi depozitate în Centrul naţional de stocare al Institutului Cantacuzino şi vor fi distribuite spitalelor care au nevoie de vaccin, în funcţie de solicitările primite de la Comitetul naţional de coordonare a vaccinării, în perioada următoare", a afirmat colonelul Romeo Feraru, purtătorul de cuvânt al Institutului "Cantacuzino”, citat de AGERPRES.

În Bucureşti, distribuţia vaccinului se va face prin Ministerul Apărării Naţionale, transportul urmând să se realizeze cu ajutorul unor autofurgonete.

Sursă foto: AGERPRES

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1256

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus