Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

”Semne bune anul are!” Teatrul ”Radu Stanca” din Sibiu anunță primele spectacole cu public în sală

”Semne bune anul are!” Teatrul ”Radu Stanca” din Sibiu anunță primele spectacole cu public în sală

Din ziua în care autoritățile locale au anunțat că scăderea numărului de cazuri Covid-19 permite și redeschiderea sălilor de spectacol, reprezentanții Teatrului Național ”Radu Stanca” anunță punerea în vânzare a biletelor pentru primele spectacole care se joacă, din nou, cu spectatori în sală.

”Decizia pe care o așteptam cu toții a fost anunțată astăzi de autoritățile locale: începând de săptămâna viitoare ne vom putea revedea cu toții la teatru. Primele spectacole pe care le vom prezenta la Sala Mare și pentru care biletele au fost puse astăzi în vânzare sunt „Tom și Jerry”, regia Florin Piersic Jr. @TNRS - Sala Mare (8 ianuarie), „Jocuri de scenă”, regia Mariana Mihu-Plier @TNRS - Sala Mare (9 ianuarie) și „Șarpele în iarbă / FALSCHE SCHLANGE” @TNRS - Sala Mare (14 ianuarie)”, anunță reprezentanții teatrului din Sibiu. 

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului sibian. Numărul de locuri disponibile în sala de spectacole a fost redus - încă din vara anului trecut – la 80.

Din 23 octombrie 2020, în urma creșterii numărului de noi cazuri de Covid-19 în Sibiu, spectacolele teatrului sibian s-au mai difuzat exclusiv on-line. De altfel, pentru anul în curs, TNRS a lansat un abonament prin care va fi oferit acces on-line inclusiv la cele 22 de premiere programate pentru 2021. 

Foto: Rareș Helici, scenă din spectacolul „Tom și Jerry”, regia Florin Piersic Jr

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: spectacole

Vizualizari: 3076

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus