Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
6°C

S-au ocupat toate locurile din județul Sibiu pentru vaccinarea cu Pfizer în noile centre

S-au ocupat toate locurile din județul Sibiu pentru vaccinarea cu Pfizer în noile centre

Un număr de 145.981 de persoane s-au programat, în toată țara, de sămbătă până duminică, la ora 13,00, pentru vaccinare anti-COVID în noile cabinete care se vor deschide de luni, 1 martie, anunță reprezentanții Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2. Toate aceste persoane se vor vaccina cu serul produs de compania Pfizer/BioNTech.

Potrivit CNCAV, mai sunt locuri disponibile pentru programare la vaccinare în judeţele Botoşani, Buzău, Caraş-Severin, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Satu Mare, Suceava, Teleorman şi Vrancea.

În Sibiu toate cele 2.400 de locuri disponibile pentru vaccinarea cu serul Pfizer în noile centre s-au epuizat, cel mai probabil încă de ieri.

Cele 2.400 de persoane care s-au programat vor fi imunizate în următoarele 20 de zile în cabinete care se vor deschide de luni, 1 martie în Mediaș și Tălmaciu, capacitatea fiecăruia fiind de 60 de persoane pe zi. Se vor vaccina persoanele vulnerabile care, potrivit Strategiei Naţionale de vaccinare împotriva COVID-19 fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi.

Sursa Foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 1 lună

Care este criteriul de repartizare a serului? Sunt judete care si azi (luni) mai au sute de locuri. La Sibiu a fost misiune imposibila de prins vreun loc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus