Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Primăria Sibiu anunță închiderea parțială a traficului pe strada Bahluiului, în week-end

Primăria Sibiu anunță închiderea parțială a traficului pe strada Bahluiului, în week-end

Primăria municipiului Sibiu anunță că în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 17 și 18 aprilie, în intervalul orar 8-18 se închide circulației un tronson al străzii Bahluiului, cuprins între străzile Calea Dumbrăvii și Cloșca.

Firma contractată pentru modernizarea străzii Calea Dumbrăvii – SC Terra Building SRL - a solicitat Comisiei de Circulație închiderea acestei porțiuni a străzii pentru a efectua lucrările de traversare a rețelei de canalizare menajeră, prevăzute în proiectul de modernizare a acestei artere.

Pentru ieșirea în strada Calea Dumbrăvii, șoferii pot utiliza ca rute ocolitoare celelalte străzi din zonă: Cloșca – Dinicu Golescu, Ioan Cătină- Ioan Slavici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 979

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus