Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Cu cât a crescut anul acesta numărul cazurilor de expunere indecentă în Sibiu

Cu cât a crescut anul acesta numărul cazurilor de expunere indecentă în Sibiu

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au deschis în primele patru luni ale acestui an trei dosare penale pentru ultraj contra bunelor moravuri. Asta în condițiile în care pe tot parcursul anului 2020 au fost deschise doar două astfel de dosare.

Cele trei dosare noi deschise de polițiștii sibieni vin în contextul în care în ultimele luni s-au înmulțit în oraș cazuri de expunere indecentă în locuri publice sau în apropierea locurilor de joacă pentru copii.

Reamintim că un bărbat a fost surprins la începutul acestei luni când se masturba lângă un loc de joacă, la marginea Sibiului. Deși cazul a fost filmat, iar proprietarul mașinii în care se afla a fost identificat de polițiști, autorul este în continuare căutat de anchetatori.

Doar o zi mai târziu, în data de 6 aprilie, Poliția Locală Sibiu a prins un bărbat acuzat că se autosatisfăcea în diverse locuri publice din parcul Sub Arini. În vârstă de 36 de ani, din Rășinari, acesta a fost adus la sediul Poliției Municipiului Sibiu.

O săptămână mai târziu, Poliția Locală Sibiu a prins încă doi bărbați acuzați de obscenități în preajma locurilor de joacă din Sibiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani și unul în vârstă de 49 de ani. Primul a fost prins aproape de Grădina Zoologică, într-un moment în care aceasta era plină de copii, în vreme ce al doilea a fost depistat chiar lângă un loc de joacă de pe Calea Poplăcii. Ambii au fost predați Inspectoratului Județean de Poliție pentru cercetare, deschizându-se dosare penale.

Conform legii, aceștia riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Vizualizari: 919

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus