Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Mergem la cinema și vizionăm spectacole de teatru

Ce facem în weekend? Mergem la cinema și vizionăm spectacole de teatru

Weekend-ul acesta aduce în oraș mai multe evenimente de care ne putem bucura. Chiar dacă vremea este ploioasă, avem mai multe variante de a ne petrece timpul liber. Vizionăm spectacole de teatru, mergem la cinema, participăm la ateliere creative și transformăm weekend-ul într-unul eco.

Vineri, 28 mai

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest weekend la Sibiu avem parte de eco-weekend. Organizatorii propun ca în weekend-uri sibienii să în weekend-uri să renunțe la mașini, să meargă pe jos sau să  folosească doar bicicletele sau  trotinetele pentru a se deplasa în locurile dorite si nu numai. Detalii găsiți pe pagina de facebook a a evenimentului. 

La ora 18, Teatrul Gong prezintă micuților spectacolul „Harap Alb”. Acesta are o durată de 60 de minute, iar prețul unui bilet flexibil este 12 lei.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Suflet”, „The Marksman: În Bătaia Puștii”, „Ținutul Nomazilor”, „Undine” sau „Încă un rând” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 29 mai

Începând cu 29 mai și până în 1 iunie la Muzeul Astra are loc un Atelier Magic Painting și alte activități marca Usborne. Detalii găsiți aici.

De la ora 19, la fabrica de cultură se joacă „Bravul soldat Švejk”, one-man show cu Viorel Rață. Informații suplimentare găsiți aici.

Duminică, 30 mai

Pe 30 mai și 1 iunie se desfășoară  evenimentul „1 iunie - Copiii Filarmonicii”. Filarmonica de stat Sibiu pregătește mai multe evenimente care vor avea loc în muzeul Astra. Detalii găsiți aici.

Expoziția „Măcar se mișcă ceva” a artistului ștefan Radu Crețu poate fi vizitată până în data de 10 iunie la micul hub artisric din clădirea „Mă gândesc la ea”. Toate informațiile necesare le găsiți aici.

Tot duminică, la Șura Mare, în  intervalul orar 14:00-20:00 se desfășoară evenimentul festivalul copiilor. Astfel, copiii  cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani vor avea parte de evenimente pregătite special pentru ei. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus