Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Azi începe evaluarea celor trei doamne care vor să conducă Spitalul Județean Sibiu

Azi începe evaluarea celor trei doamne care vor să conducă Spitalul Județean Sibiu

Astăzi, 2 iunie, începând cu ora 10.00, se va desfășura susținerea proiectului de management de către cei trei candidați înscriși la concursul pentru postul de manager al SCJU Sibiu, anunță reprezentanții instituției.

Afișarea rezultatelor va avea loc joi, 3 iunie 2021, conform calendarului de concurs. După afișarea rezultatelor, vineri, 4 iunie pot fi depuse contestațiile, iar în 8 iunie, sibienii vor ști cine este noul manager al Spitalului Județean Sibiu.

Vă reamintim că au fost trei dosare admise în acest concurs. Cel al medicului sibian Liliana Coldea, al omului de faceri Cristina Floricica Neagu și expertul contabil Daniela Bozga.

Citește și „Cine sunt cele trei candidate care-și doresc șefia spitalului: un medic, un expert contabil și o femeie de afaceri”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

……

Acum 1 an

Oricare sa ajunga numa’ CREATURA Coldea NUUUUU! Nuuuuuuuu! Oare cu ce o are la mana pe madam Campean de o tine in brate? Oricum, CREATURA Coldea vine numai ca sa se razbune pe fostii colegi si sa distruga CVASIC-ul ( ca doar EA sa ramana medic cardiolog in tot orasul asta-GHINION SUNT ALTII MAI BUNI! ), iar Campean o sustine ( desi se compromite cu o asa O CREATURA certata cu educatia si inteligenta) !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus