Luni,
05.12.2022
Innorat
Acum
1°C

Sibienii care s-au vaccinat la Muzeul Brukenthal, așteptați la rapel în acest weekend

Sibienii care s-au vaccinat la Muzeul Brukenthal, așteptați la rapel în acest weekend

Reprezentanții Muzeului Brukenthal anunță că la finalul acestei săptămâni cei care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai la muzeu sunt așteptați la rapel. De asemenea, se va organiza și o campanie de vaccinare pentru cei care nu au făcut acest lucru.

„Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își deschide porțile în anul aniversar 3 secole Brukenthal, la împlinirea a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, și găzduiește în curtea Palatului din Piața Mare nr. 4, rapelul celor care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai, dar și o campanie de vaccinare pentru cei care încă nu au făcut acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă.

Maratonul de vaccinare este organizat de Muzeul Național Brukenthal împreună cu Instituția Prefectului Județului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson, iar accesul va fi liber, fără programare, între orele 09:00 și 19:00.

Alternativ cu maratonul vaccinării, Muzeul Național Brukenthal va fi deschis spre vizitare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus