Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Sibienii care s-au vaccinat la Muzeul Brukenthal, așteptați la rapel în acest weekend

Sibienii care s-au vaccinat la Muzeul Brukenthal, așteptați la rapel în acest weekend

Reprezentanții Muzeului Brukenthal anunță că la finalul acestei săptămâni cei care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai la muzeu sunt așteptați la rapel. De asemenea, se va organiza și o campanie de vaccinare pentru cei care nu au făcut acest lucru.

„Muzeul Național Brukenthal din Sibiu își deschide porțile în anul aniversar 3 secole Brukenthal, la împlinirea a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, și găzduiește în curtea Palatului din Piața Mare nr. 4, rapelul celor care s-au vaccinat în perioada 22-23 mai, dar și o campanie de vaccinare pentru cei care încă nu au făcut acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă.

Maratonul de vaccinare este organizat de Muzeul Național Brukenthal împreună cu Instituția Prefectului Județului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a Județului Sibiu şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. Imunizarea persoanelor doritoare se va realiza cu vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech și Johnson&Johnson, iar accesul va fi liber, fără programare, între orele 09:00 și 19:00.

Alternativ cu maratonul vaccinării, Muzeul Național Brukenthal va fi deschis spre vizitare.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus