Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Sibiu: O infectare nouă pe zi și niciun deces, la finalul săptămânii trecute

Sibiu: O infectare nouă pe zi și niciun deces, la finalul săptămânii trecute

Cifrele COVID-19 se mențin scăzute în toată țara și, implicit, în județul nostru. În ultima zi a fost raportat un singur caz nou și nici un pacient nu a mai decedat, conform raportului transmis de Prefectura Sibiu.

Sâmbătă și duminică a fost raportat câte un caz nou de coronavirus, ambele zile fiind fără decese survenite la pacienții COVID. Numărul vindecaților se menține, cu nici un nou vindecat adăugat pe lista transmisă de Prefectură. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare 93 persoane aflate în carantină la domiciliu și 6 persoane în izolare la domiciliu. 

În această dimineață, la ora 8, erau spitalizate 13 persoane, dintre care pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă trei adulți. La nivelul județului Sibiu, în ultimele 24 de ore, s-au efectuat 320 de teste.  

 

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26508 de persoane, au fost vindecate 21430 de persoane, iar 1064 persoane au decedat. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus