Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Un sibian, singurul participant român la seniori, la Cupa Mondială de Karate din Elveția

Un sibian, singurul participant român la seniori, la Cupa Mondială de Karate din Elveția

Christian Hirsch va participa la Cupa Mondială din Elveția, alături de trei juniori. Sportivul sibian este singurul român care participă la categoria seniori a competiției.

Concursul se va desfășura sâmbătă, 11 septembrie, la Sports Hall Krauerhalle, Kriens, Elveția la proba de Kata sub egida IFK (International Federation of Karate).

Elevii lui Hirsch, Daria Grecu și Daniel Ghițescu, alături de Amalia Gridan din Tg. Jiu, vor reprezenta România la categoria de juniori. Până în prezent, reprezentanții României la Cupa Mondială din Elveția dețin următoarele calificări: 

Christian Hirsch - locul 3 Campionatul European 2013 Germania și locul 13 Campionatul Mondial 2014 Belgia

Daria Grecu - Campioană Balcanică 2019 Bulgaria

Amalia Gridan - Campioană Națională

Daniel Ghitescu - Campion Național 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi kent

Acum 2 ani

La partea politica cum mai sta Christian Hirsch? Tot pe verde? Nu prea am mai auzit de actiuni legate de mediu venite din partea lor. Au luat pauza sau poate sunt eu prost informat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus