Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Protest cu zeci de TIR-uri, la Veștem. Se circulă cu 5-10 km/h

Protest cu zeci de TIR-uri, la Veștem. Se circulă cu 5-10 km/h

Câteva zeci de TIR-uri îngreunează traficul între Sebeș și Veștem, în această după-amiază, în semn de protest față de impozitarea diurnelor. Aceeași formă de protest au ales-o și în urmă cu câteva luni. 

Șoferii au pornit de la Sebeș, în jurul amiezii, conducând pe autostrada A1 cu 50 km/h, apoi cu 5-10 km/h pe drumul național. La sensul giratoriu de la Veștem, TIR-urile vor face sensul giratoriu și se vor întoarce spre Sebeș.

Pe TIR-uri sunt lipite bannere pe care scrie „STOP abuz ANAF”.

Citește și Protest al transportatorilor: Câteva zeci de camioane vor circula cu 10 km/h pe Sibiu-Veștem, în buclă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Gigi contra

Acum 2 ani

Bravo lor! Am impresia ca smecherii de la ANAF au prin lege un procent din taxele pe care le colecteaza cu de-a sila! Ce profesie ingrata!
Raspunde

Marioara

Acum 2 ani

Ce ziceti? S-a umflat mamaliga romaneasca? Foarte bine fac! Astia de la ANAF iau si pielea de pe un om care incearca sa castige in mod cinstit, dar pe rachini ii sar de la datorii!
Raspunde

Navetist

Acum 2 ani

Da...Am făcut 1 ora si 10 min pe ruta Racovița -Tălmaciu-Sibiu. Suberb .
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Ciudat.... Șoferii de tir au o problemă cu o decizie a guvernului sau parlamentulului și organizează un protest din care au de suferit cel mai mult oameni de rând, muncitori ca și șoferii de tir, oameni care au și ei problemele lor.... Păcat. Cine organizează astfel de proteste(decidentul) are probleme serioase la mansardă... Dacă pe viitor guvernul decide să elimine facilitățile fiscale oferite în domeniul construcțiilor, ce ar fi că cei afectați să găurească cauciucurile tir-urilor ...în semn de protest. Să gândească în același mod ca acei neghiobi care au decis modul în care se va desfășura protestul.
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Acțiune gândită de niște incompetenți. Șoferii de tir în dezacord cu o acțiune a guvernului(cred), au protestat. Nu la nivel politic, acolo unde ar trebui. Probabil reprezentanți șoferilor, cei care sunt plătiți din banii acestora, NU au fost capabili să rezolve situația. Atunci au decis să-i pedepsească pe ceilalți pa ceilalți participanți la trafic. Muncitori că și ei, cu o grămadă de probleme.... Ce ar fi dacă guvernul va elimina facilitățile fiscale oferite în domeniul construcțiilor, cei afectați să găurească cauciucurile tir-urilor.... În semn de protest... Nu ar fi o acțiune de căcat? Așa cum a fost și protestul șoferilor de tir?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus