Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Actualizare: Eroare INSP: Tânărul de 21 de ani din Sibiu decedat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 nu există

Actualizare: Eroare INSP: Tânărul de 21 de ani din Sibiu decedat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19 nu există

Actualizare: În urma apariției în presa națională a unui caz de deces la un tânăr de 21 de ani, nevaccinat, din Sibiu, care nu era trecut în raportul local, dar apărea în raportarea făcută de Grupul de Comunicare Strategică, reporterul Turnul Sfatului a făcut mai multe solicitări pentru a afla care este situația reală. Astfel, potrivit unor surse oficiale, este vorba despre o eroare a celor de la Institutul de Sănătate Publică (INSP). De fapt, tânărul nu există ci este vorba despre decesul bărbatului de 71 de ani, trecut în mod greșit cu 21 de ani. 

În raportul local decesul apărea ca fiind  bărbat, 71 ani, non ATI, O2 pe mască, nevaccinat. 

Știre inițială: Presa națională anunță că un tânăr de 21 de ani din Sibiu, diagnosticat cu COVID-19 și nevaccinat, a decedat. Aceștia scriu că decesul a fost raportat de Grupul de Comunicare Strategică și că băiatul avea comorbidități.

În raportul transmis de autoritățile sibiene decesul tânărului nu apare.

În total, în ultimele 24 de ore au fost raportate 282 de decese la pacienți confimați cu noul coronavirus, dintre care trei anterioare datei de referință.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MOp

Acum 2 ani

N-ati auzit de Cazuri neraportate pe judete? Cu mortii exista experienta de anul trecut. O sa fie raportat in 2022. Iar cazurile pozitive neraportate inca o sa apara cand nu mai conteaza. Daca o sa apara vreodata. Acum sunt peste 18800 in Romania, mai multe decat cazurile totale de la inceputul pandemiei in 16 judete. Dar pe oficialitatile care coordoneaza criza asta nu le intereseaza credibilitatea. N-au facut nimic pentru a o avea, a o castiga sau recastiga de un an jumate.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ombl

Acum 2 ani

nu e propaganda, e doar o eroare regretabila de care se pare ca nu e nimeni responsabil
Raspunde

Poftim?

Acum 2 ani

Nu exista acest tanar? Dupa ce s-a scris ca avea certificat fals de vaccinare si ca a marturisit asta medicului de la Ati? Ce minciuni pot fi astea? Si cata manipulare? Cineva trebuie sa plateasca pt prostiile astea, auzi ca au incurcat un batran de 71 ani si ca acest tanar nimic macar nu exista.. foarte grav ce se intampla! Ma intreb cate astfel de minciuni si cat de reale sunt cifrele mortilor, ale celor infectati si cine plateste pentru asta? Revoltator!

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kokos

Acum 2 ani

Asta cu certificatul fals de vaccinare de unde ai mai scos-o ?N-a zis nimeni de asa ceva , tu ești ala care răspândești minciuni.

Raspunde

No name

Acum 2 ani

tu clar nu stii firul acestei stiri, kokos ... tu raspandesti stiri false!
Raspunde

E plin internetul de info

Acum 2 ani

Ia mai căutați cazul tânărului din Sb sa vedeti cum anunta initial ca avea certificat fals.. nu mint si nu am mintit vreodata in comentarii, ca nu e demn.
Raspunde

Turnul stirilor

Acum 2 ani

Poate ati uitat ce ati scris in prima stire cand ati scris relatarile medicului "Din păcate, am avut pacienţi care au circulat prin Europa cu certificate false de vaccinare. În final, pacienţii au recunoscut asta, ne-au spus-o ei spontan. (...) Am avut un pacient (cu certificat fals de vaccinare - n.r.) care a şi murit din păcate şi era şi tânăr". Cam greu un medic sa faca confuzii cand numeste un pacient de 71 de ani Tânăr!!!! Apoi ma gandesc ce smecheri pot fi oamenii la varsta aia de 71 de ani sa caute certificate false! Poate ati uitat ce ati scris in a doua stire: "Surse oficiale spun că povestea spusă de medicul Ioana Codru nu ar fi adevărată. Tânărul a stat inclusiv în carantină în luna august a acestui an, în urma întoarcerii dintr-o țară aflată în scenariul roșu, lucru care nu ar fi fost necesar dacă acesta ar fi deținut un certificat verde care să ateste vaccinarea." Din nou se face referire la un pacient de 71 de ani Tânăr!!!! Verificati zvonurile astea, asta chiar ca intra in categoria Fake News!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus