Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Centru de vaccinare în Piața Mare pentru Târgul de Crăciun. Astrid Fodor: Ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu

Centru de vaccinare în Piața Mare pentru Târgul de Crăciun. Astrid Fodor: Ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu

„Târgul de Crăciun Sibiu” în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, dau startul unei campanii de vaccinare, al cărei scop este imunizarea sibienilor împotriva virusului SARS - CoV- 2, în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Îi invităm pe sibieni să se vaccineze în Piața Mare, la Căsuța lui Moș Crăciun, dar și în oricare alt centru de vaccinare din oraș. Miza acestei campanii este sănătatea sibienilor, dar ea are și o componentă puternic emoțională: ne dorim sărbători așa cum le știam la Sibiu, ne dorim ca viața să revină la normalitate și nu putem face acest lucru decât prin vaccinare. Am încredere că locuitorii Sibiului se vor mobiliza pentru orașul lor, astfel încât să putem reporni Crăciunul la Sibiu”, a spus primarul orașului, Astrid Fodor.

Centrul de vaccinare Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschis în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12.00 -20.00.

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare însemnă ca vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp.”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleț.

Până în acest moment, cinci centre de vaccinare sunt deschise în Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare fiind al șaselea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2137

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Gigi contra

Acum 2 ani

Care sarbatori asa cum stiam? Pe pandemie? Cand nu poti nici sa intri sa iei un chilot din magazin? Zaaattt!
Raspunde

???

Acum 2 ani

Degeaba dati dislike! Sunteti functionarii de la primarie, nu-i asa? Tango, degeaba! Asta e adevarul!
Raspunde

Va fi un Decembrie de vis

Acum 2 ani

abia astept deschiderea oficiala a targului: Fuego canta, iar pe scena leganandu-se: fodor , Cimpean, Turcan si Trif - tablou de la famiglia. Familia ciumei galbene cotarcita cu ciuma rosie. Mos Craciun (santa klaus) nu cred ca va fi prezent, daca e zapada va fi la ski la Oncesti unde nu sta la coada ci are alaiul de reni cu jeep de-l duce sus.
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Vaccinare la căsuța lui mos Crăciun. Nici nu mai am ce sa comentez.
Raspunde

John Doe

Acum 2 ani

In filmul lui fodor, vaccinarea la moșu face parte din "sărbători așa cum le știam la Sibiu". E genială, ea are încredere în sibieni, de parcă doar sibienii vor merge la târg. Pe ăștia îi interesează doar profitul din căsuțele închiriate! PS: îl organizează primăria sau bătrânu sas?
Raspunde

ID

Acum 2 ani

- Ce vrei sa-ti aduca Mosu, anu' asta ? - Un test PCR negativ !
Raspunde

Birtu

Acum 2 ani

Mai lipseste o morga mobila si asa e avem pe toate,acolo ar putea fi eliberate certificatele verzi. Sa stea baba sefa cu coasa pe umar la intrare.
Raspunde

Hopa !

Acum 2 ani

trolii puterii au inceput sa dea din nou dislike-uri in mod concertat. ciudat ca s-au mobilizat la asa articol
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Anul ăsta l-au sechestrat pe Moș Craciun undeva pe la Gheorghiță prin pivnită și in loc ni-l trimit pe Moș Gerilă! Unii cred ca și-l mai amintesc. Planul cincinal pentru vaccinare la hectar va fi vedeta urărilor de Crăciun. I-a mai downvotați mai flăcăi și pocniți din click-uri măi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 ani

să nu zică antivaxării putiniști că nu-i lasă la târg. îi lasă, până la cabinet
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

@acidutule macar tu esti consecvent in nemernicia ta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus