Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Primul caz pozitiv din Sibiu descoperit cu testele împărțite de școli

Primul caz pozitiv din Sibiu descoperit cu testele împărțite de școli

Județul Sibiu are primul caz pozitiv al unui elev testat cu un test antigen noninvaziv efectuat din proba de salivă și dat de școli. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Sibiu este vorba despre un elev de 10 ani din satul Nou, care învață la Școala Gimnazială din Roșia. Autoritățile menționează faptul că, în acest caz, s-a făcut o adresă către Serviciul Județean de Ambulanță pentru ca elevul să fie testat acasă pentru a se confirma rezultatul și cu un test te tip RT PCR.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean spun că elevul a fost testat în această dimineață la domiciliu, de către părinți. Potrivit acestora până în momentul în care nu va veni și confirmarea testului PCR făcut de cei de la ambulanță, conducerea școlii nu va lua nicio decizie cu privire la clasa în care băiatul învață. Colegii lui vor merge fizic la ore. 

Sursa foto: Arhiva TS 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus