Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Premiat doar pe facebook. Sibianul care a câștigat în aprilie concursul organizat de Doar Dinamo București nu și-a primit nici acum mașina

Premiat doar pe facebook. Sibianul care a câștigat în aprilie concursul organizat de Doar Dinamo București nu și-a primit nici acum mașina

De nouă luni așteaptă suporterul din Tălmaciu al echipei de fotbal Dinamo București să-și primească premiul câștigat în aprilie la concursul Doar Dinamo București, un autoturism Suzuki Swfit, și nimeni din partea organizatorilor nu-i mai spune nimic concret. ”Sincer, mi-am cam luat gândul”, ne-a declarat cu amărăciune bărbatul dezamăgit.

Sibianul a câștigat mașina în primăvară. Atunci, cu ocazia meciului amical dintre Dinamo Kiev și Dinamo București, desfășurat pentru a se strânge bani în vederea obținerii licenței de participare în competiții a echipei bucureștene, asociația suporterilor a organizat și o tombolă, marele premiu fiind un autoturism Suzuki Swift.

Câștigătorul premiului cel mare a fost anunțat pe canalele de comunicare ale suporterilor, acțiunea funcționând și ca un mod de promovare a viitoarelor acțiuni de marketing. Postările au strâns sute de reacții, majoritatea mesaje de felicitare și de susținere pentru echipă.

Nouă luni mai târziu, sibianul spune că este sceptic și nu mai crede că organizatorii se vor ține de cuvânt. Neîncrederea este alimentată și de lipsa aproape totală de comunicare din partea organizatorilor, reacțiile fiind foarte puține și vagi.

”Eu pot doar să mă gândesc la faptul că nu au bani sau la ceva de genul acesta, dar nu am nicio certitudine dacă nimeni nu mai zice nimic din partea lor. Am vorbit prin luna iulie cu un lider de la Doar Dinamo București și m-a rugat să aștept. Apoi i-am mai contactat prin octombrie și m-au rugat să stau să treacă luna noiembrie. Sincer, mi-am cam luat gândul, sunt doar promisiuni din partea lor. Știu că ar mai fi o persoană care a câștigat o mașină înaintea mea și nici el nu a primit-o”, a declarat pentru Turnul Sfatului bărbatul.

Sibianul mai spune că a luat în considerare inclusiv posibilitatea de a se adresa Justiției, mai ales că el nu și-a dorit să apară public, însă la insistența organizatorilor imaginea sa a fost publicată pe rețele sociale și în media. ”Ei au zis că trebuie să fie public pentru fani”.

Reporterul Turnul Sfatului l-a întrebat de câștigătorul mașinii dacă va susține în continuare echipa Dinamo București. Răspunsul nu a lăsat loc de interpretare: ”Dinamo e Dinamo. Doar Dinamo București este altceva”.

Redacția Turnul Sfatului a solicitat asociației suporterilor echipei Dinamo București un punct de vedere oficial pe acest subiect. Deși solicitarea a fost transmisă încă de săptămâna trecută, nu am primit un răspuns.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 6921

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Hartibacean

Acum 2 ani

d-le talmacean ,astepti cadouri din partea unor amarati lipsiti de cuvant si onoare ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus