Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un medic din Ucraina caută loc de muncă la Sibiu: Vreau să-i asigur copilului meu o viață normală

Un medic din Ucraina caută loc de muncă la Sibiu: Vreau să-i asigur copilului meu o viață normală

Olena a venit la Sibiu împreună cu băiețelul ei de doi ani, la finalul lunii martie. A fugit din calea războiului din Ucraina și a lăsat în urmă țara natală și locul de muncă pe care îl avea. Olena a lucrat ca medic de laborator de oncologie în Ucraina, iar în prezent caută un loc de muncă în orașul nostru.

Olena are 29 de ani și a plecat din orașul Makariv în data de 31 martie. După timpul petrecut aici, Olena își dorește să găsească un loc de muncă întrucât doar așa îi poate asigura băiețelului ei un trai decent.

„Ne place foarte mult Sibiul, oamenii sunt foarte drăguți și receptivi și le suntem foarte recunoscători pentru tot ceea ce fac pentru noi. Ne dorim foarte mult să ne întoarcem acasă, dar din păcate încă este periculos așa că vreau să-mi găsesc un loc de muncă în Sibiu pentru a-i asigura copilului meu o viață normală”, a spus Olena pentru Turnul Sfatului.

Între 2017-2018 Olena a lucrat ca medic laborator la dispensarul regional de tuberculoză din Kiev, iar în anul 2018 la Dispensarul Oncologic Regional din Kiev. Olena a făcut, între anii 2010-2014, studiile la Universitatea de Medicină Donețk, iar între anii 2014 – 2016 la Universitatea de Medicină din Kiev. În 2017 a absolvit Academia Naţională de Medicină de Învăţământ Postuniversitar. 

Zeci de locuri de muncă pentru refugiații ucraineni pe platforma Magnet CV

De la finalul lunii aprilie refugiații care au ajuns la Sibiu și își doresc să găsească un loc de muncă au la dispoziție mai multe oferte pe care le vor găsi pe site-ul www.magnetcv.ro. Proiectul este posibil printr-un parteneriat al portalului de locuri de muncă Magnet CV și Crucea Roșie Sibiu.

Tot ce trebuie să facă pentru a aplica pentru locurile de muncă disponibile este să acceseze platforma www.magnetcv.ro și să trimită datele lor de contact prin formularul pus la dispoziție pe site sau, pentru mai multe detalii, să contacteze numerele de telefon din anunțurile de angajare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus