Duminică,
26.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Jurma: Din luna august începe valul 6. ”Singura pandemie care s-a terminat este cea din 1918, pentru că cea din 2020 este bine mersi”

Jurma: Din luna august începe valul 6. ”Singura pandemie care s-a terminat este cea din 1918, pentru că cea din 2020 este bine mersi”

Cercetătorul Octavian Jurma critică autoritățile pentru abandonarea oricărei măsuri de prevenție împotriva pandemiei de Covid și anunță că un viitor val 6 este așteptat în luna august.

”Vestea bună este că până la finalul săptămânii (cel târziu săptămâna viitoare) incidența națională va coborî sub 0.5 la mie și vom ieși probabil din valul 5 pe baza datelor oficiale.

Din păcate eliminarea tuturor măsurilor de prevenție în perioada sărbătorilor precum și din școli a dus la prelungirea valului 5-Omicron cu cel puțin 4 săptămâni și la formarea unui platou care durează de 3 săptămâni.

Sunt doar 2 luni de la abandonarea oficială a măsurilor de sănătate publică în pandemie și declararea închiderii pandemiei din motive de inconveniență politică.

Din păcate singura pandemie care s-a terminat este cea din 1918, pentru că cea din 2020 este bine mersi și produce noi tulpini într-un ritm amețitor”, scrie Jurma pe pagina sa de Facebook.

Apreciază că în luna august un nou val Covid va lovi România și susține că va fi nevoie de reintroducerea restricțiilor.

”Valul 6 este aproape o certitudine în toamnă și va debuta probabil la finalul lunii august. Nu știm sigur ce variantă va provoca valul 6. Știm sigur că nu mai avem niciun mijloc de a limita impactul valului 6, pentru că pandemia s-a terminat pentru autorități și nimic nu îi va convinge să nege negația.

Ce am putea face să prevenim un nou dezastru în toamnă? Exact ceea ce ar fi trebuit să facem vara trecută ca să prevenim dezastrul din toamna trecută.

Aceasta ar însemna păstrarea măștilor în interior, accelerarea campaniei de vaccinare și screening epidemiologic la intrarea în țară pentru a întârzia importul noilor versiuni. La aceste măsuri minimale poate fi adăugată și procurarea din timp a noilor antivirale în special Paxlovid care va fi principalul instrument de reducere a mortalității în țările cu rată mare de vaccinare”, a mai comentat Jurma.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1089

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Munteanu

Acum 1 lună

Iar a venit macanitorul asta! Dle, citesti in stele de stii cand incepe valul 6? Ori vrei sa facem si a 4 a doza?
Raspunde

CT

Acum 1 lună

Si "mama omida" ce ti-a mai spus? Sau ai citit prin catrenele vreunor "nostradamusi" precum Cercel, Rafila, Arafat, Tataru sau Gheorghita, cioclii pLandemici de pe la noi? Ce se stie cu siguranta este ca globalistii progresisti alde Klaus Schwab si Bill Gates au misiunea de a promova dictatura medicala mondiala. Incearca ei sa planuiasca si sa faca valuri peste valuri pentru ca au guvernele in buzunar. Prostii si credulii care s-au luat dupa "autoritati" inca mor de infarcturi, ba pe terenurile de sport, ba gasiti prin case morti, ba la volan provocand accidente in care mor si oameni nevinovati. 7-8 doze vor sa bage in voi, sa fie siguri ca ADN-ul va va fi modificat. Restul genocid. Vor sa ucida pe capete populatia. Putinii supravietuitori vaccinati vor avea onoarea sa fie sclavii Noii Ordini Mondiale si inchinatori la antihrist.
Raspunde

Gicuta

Acum 1 lună

Cine mai e și cercetătoru' asta lu' peste prăjit? Hai pa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus