Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Știrile Zilei - 16 mai

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Am lansat aplicația de mobil Turnul Sfatului. TS App poate fi descărcată din App Store și din Google Play și vine cu o serie de funcționalități gândite ca să strângă relația dintre cititor și informație. Peste 88% dintre cititorii Turnul Sfatului au citit în ultimul an știrile din ziar de pe telefonul mobil. Link download TS App, de accesat de pe mobil.

FC Hermannstadt a promovat în Liga I. Sibienii au terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat ieri la Mediaș și au obținut punctul care le asigură revenirea în primul eșalon. În același timp sunt foarte mari șanse ca echipa să înceapă și viitorul campionat prin străini pentru că Stadionul Municipal tocmai ce a primit un nou termen de finalizare, cu 6 luni întârziere față de planul inițial. Octombrie e noul termen.

Pista de biciclete dintre Sibiu – Poplaca – Orlat – Cristian va fi amenajată pe marginea șoselelor. Consiliul Județean Sibiu tocmai a lansat licitația pentru întocmirea documentațiilor preliminare ale acestei piste de biciclete.

Peste 1000 de turiști au făcut baie la Ocna în primul weekend în care complexul de la lacuri a fost deschis publicului. Până în 27 mai prețurile sunt reduse, la jumătate față de cele practicate în vârf de sezon.

Șansele unei rupturi între Dacian Cioloș și USR sunt din ce în ce mai mari. Au apărut informații potrivit cărora fostul președinte USR dorește să lanseze o nouă platformă politică, la care europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță nu va adera. ”Planul meu este legat de Sibiu si de construcția pe mai departe a filialei Sibiu din care fac parte”.

Câte 60.000 de euro pentru 16 case din Biertan și Arpașu de Jos. Imobilele vor fi reabilitate cu bani din PNRR. În total, se are în vedere reabilitarea a 150 de case tradiționale din toată România și a infrastructurii specifice, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 442

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus