Doi sibieni au deschis un laborator de prăjituri, care se numește Dulcissima Pastry ART și exact asta este – un loc în care arta se îmbină cu dulcele și rezultă prăjituri delicioase, dar și torturi cu diferite ornamente, în funcție de evenimentul pentru care sunt comandate.
Horațiu și Ionela au venit cu ideea de a deschide acest mic laborator, ea reprezentând partea delicioasă a afacerii. Ionela a pregătit primul ei tort când avea abia opt ani. „Acest proiect dulce, să-i zicem așa, a apărut din dorința de a împărtăși sibienilor, și nu numai, arta desăvârșită a patiseriei”, spune Horațiu.
„Ionela este persoana care încă din copilărie a cochetat cu dulciurile. Primul tort l-a făcut la vârsta de opt ani. La momentul actual, printre preparatele ei de suflet putem enumera: minitorturi, cheesecake, torturi și profiterol.”
Toate prăjiturile sunt făcute în laboratorul în care cei doi au investit nu doar financiar dar și sufletește. Ionela se îngrijește de el, prepară prăjiturile, le ornează, iar Horațiu se ocupă de acte și instrumentele necesare bunei desfășurări a activității. El mai are alte trei afaceri, două dintre ele cunoscute și apreciate de sibieni - terasa Rabbit Hole, supăria Rabbit Soup și o mică pensiune.
Câteva zeci de mii de euro investiți
Pentru noua afacere, acest mic laborator dulce, au investit 30.000 de euro. Horațiu spune că este foarte important ca afacerea lor să fie complexă și să răspundă nevoilor tuturor clienților lor – iar detaliile sunt cele care fac diferența.
„Muncim foarte mult și încercăm să venim în întâmpinarea clienților noștri cu tot felul de preparate, de gusturi variate, de abordări diferite ale torturilor, pentru că știm cu toții că detaliile fac diferența. Până în momentul de față am investit 30.000 euro și vrem că afacerea această să devină cât mai înfloritoare”, explică sibianul.
Prăjiturile sunt distribuite în câteva localuri din Sibiu, printre care și Rabbit Hole. De asemenea, colaborează cu persoane și pentru diferite evenimente, iar Ionela și Alina sunt cele care se ocupă de aceste detalii.
Câteva din torturile pregătite aici sunt red velvet, oreo cake, tortul cu ciocolată, snickers, tortul cu Raffaello sau cel cu fistic. De asemenea, pentru copii există un tort special cu mousse de mascarpone, fructe proaspete și un blat de făină de migdale cu banane. La capitolul „bufet dulce” avem de ales între cheesecake, negrese, tarte cu fructe, mini choux, cakepops și bezele.
Laboratorul Dulcissima se află pe strada Distribuției nr. 1. Găsiți poze și fotografii cu dulciurile lor și pe pagina de Facebook a afacerii.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: laborator prăjituri , dulcissima pastry art sibiu , prăjituri sibiu , micile afaceri din sibiu
Vizualizari: 6361
Ultimele comentarii
Acum 8 ore
Sibian
Acum 8 ore
Gunther
Acum 9 ore
Marian
Acum 9 ore
Mishu
Acum 9 ore
Ioan