Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Știrile Zilei – 26 iunie

Știrile Zilei – 26 iunie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

Câștigătoarea celei de-a opta ediții a concursului „Vedeta Populară” a stat de vorbă cu Turnul Sfatului. Ioana Ștefan locuiește în Sibiu alături de soțul și fetița lor și este totodată marea câștigătoare a festivalului concurs „Lucreția Ciobanu” unde sibienii au putut-o vedea și asculta. Cel mai mare vis al ei este de a cânta pe aceeași scenă cu sora sa și de a ști că și-a făcut părinții mândri.

Reporterul Turnul Sfatului a mâncat la Montana Garden, unul dintre cele mai frumoase restaurante în aer liber din zona Sibiului. O ciorbă de burtă, o pastramă de berbecuț la grătar cu legume, o mămăliguță... într-o seară de vară, la țară.

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu ne spun care sunt spectacolele și evenimentele pe care nu trebuie să le ratăm mâine. Printre ele amintim un deosebit concert Gospel la Biserica Parohială Romano-Catolică ”Sfânta Treime”, „Veseli și pufoși”, un spectacol stradal pe Pietonala Nicolae Bălcescu și Cabaret la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

O sibiancă din Poiana, meșter în țesut, a fost numită Tezaur Uman Viu. Maria Ciucă a învățat să coasă când avea de-abia patru ani, ca să își ajute mama, iar de atunci țesutul iilor a fost viața ei. Și-a învățat și copiii, iar ei au dus tradiția mai departe către nepoți.

Traian Deleanu propune o discuție despre un proiect care, la un moment dat, reprezenta cea mai mare investiție a orașului: Liceul de Artă. Estimat la peste 6,5 milioane de euro la momentul prezentării conceptului, acum mai bine de cinci ani, noul Liceu de Artă al Sibiului a devenit între timp un eșec.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 440

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus