Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
6°C

146 I love Coffee și Turnul Sfatului îți oferă o cafea gratis, pe strada Ocnei

146 I love Coffee și Turnul Sfatului îți oferă o cafea gratis, pe strada Ocnei

Pentru că se împlinesc patru ani de la deschiderea cafenelei de pe strada Ocnei, „146 I love Coffee” și ziarul Turnul Sfatului îți oferă o cafea gratis.

Oricine ajunge până vineri, 15 iulie, la cafeneaua de pe strada Ocnei primește o cafea din partea casei la cumpărarea oricărui produs din cafenea. Singura condiție este să arate gazdei de la ”146 I love Coffee” hashtag-ul #DependentDeCafeaBună pe aplicația TS App, aplicația de mobil a ziarului Turnul Sfatului.

#DependentDeCafeaBună

146 I love Coffee, cel mai mic specialty coffee shop din Sibiu, s-a deschis în urmă cu patru ani din pasiunea pentru cafea de specialitate bine făcută, dar și pentru că sibienii au început să aprecieze cum se cuvine cafeaua de calitate.

„Pe lângă faptul că e un loc în care te simți ca acasă, te poți bucura și de o cafea care nu este amară, cu note de ciocolată, fructe, florale, atent selecționată, care îndeplinește niște standarde foarte înalte de calitate.  Promisiunea noastră este să facem lucrurile corect și mereu mai bine. Mai bine acum ca în urmă cu șase luni, mai bine peste șase luni ca acum”, spune Iulian Anton, proprietarul cafenelei.

„Am pregătit peste 80.000 de preparate pe bază de cafea”

Din vara anului 2018, sibienii și turiștii care vizitează orașul pot face un mic popas la 146 I love Coffee. Sunt așteptați cu aceeași dedicare și dragoste pentru cafeaua de specialitate, cu atmosferă caldă și cu multe zâmbete.

„În grabă au trecut patru ani de când cu tremurat în glas și în mâini am început drumul meu în lumea cafelei. Am citit cărți de specialitate, am participat la seminarii, la cursuri, am descoperit lumea cafelei așa cum e ea, minunată. Am pregătit peste 80.000 de preparate pe bază de cafea. Pe zi ce trece sunt tot mai convins că fac lucrurile din ce în ce mai bine. Zilnic o simt din feedback-ul celor care vin în shop. Hai la noi și încearcă o cafea de specialitate. Ai să înțelegi de ce este diferit”, concluzionează Iulian.

Citește și: „Micile afaceri. 146 I love Coffee, din iubire pentru cafea și sibieni

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus