Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

VIDEO Cum sună „Bohemian Rhapsody” cântată de peste 6.000 de români. Moment magic la Festivalului KIMARO 2022 din Constanța

VIDEO Cum sună „Bohemian Rhapsody” cântată de peste 6.000 de români. Moment magic la Festivalului KIMARO 2022 din Constanța

Moment magic creat de public sub îndrumarea prezentatorului Cristian Hrubaru în ultima noapte a Festivalului KIMARO 2022 care a avut loc zilele acestea la Constanța. Peste 6.000 de oameni au cântat în cor celebra piesă Queen – „Bohemian Rhapsody”. Întregul moment a fost transmis în direct pe Rock FM, Rock TV, RockFM.ro, YouTube și Facebook.

Cristian Hrubaru a creat un moment unic și de neuitat alături de publicul Rock Nights, în ultima seară a Festivalului KIMARO 2022, pe Bohemian Rhapsody – Queen. Mii de voci au cântat celebrul hit în luminile aprinse ale telefoanelor care au sporit efectul.

„Totul a început de la un filmuleț pe Youtube când am văzut că într-o țară străină că se întâmplă înaintea unui concert Green Day ca un stadion întreg să cânte o piesă celebră. Și am spus cum măi, la noi nu se poate, dar ce, românii noștri au ciungă în păr? Am văzut și v-am auzit. Cântați minunat”, a spus Cristian Hrubaru pe scenă.

A provocat apoi publicul să cânte Bohemian Rhapsody a celor de la Queen și totul s-a transformat într-un moment magic care nu are nevoie de prea multe cuvinte. 

În cadrul KIMARO 2022 concertele au avut loc în Constanța, în Parcarea Plajei Modern, la malul mării.

Sursa video: Youtube Rock FM România

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus