Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Podul Minciunilor se închide de luni pentru reparații. Va sta închis 2 săptămâni

Podul Minciunilor se închide de luni pentru reparații. Va sta închis 2 săptămâni

Luni, 29 august încep intervențiile în regim de urgență pentru reparații la Podul Minciunilor, un obiectiv turistic și istoric emblematic al Sibiului, anunță Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

Timp de două săptămâni podul va fi închis circulației pietonale, perioadă în care se va înlocui stratul de asfalt de la suprafață, placa de beton se va repara și se va reface hidroizolația.

”Lucrările presupun și intervenții sub pod, însă acestea nu vor afecta circulația auto. Este prevăzută repararea elementelor de reazăm ale structurii, se va curăța materialul degradat și se va aplica un mortar special, pentru închiderea fisurilor”, se precizează în comunicat.

Întreaga lucrare se va finaliza în maximum 45 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

poate reparati si iluminatul...!!!
Raspunde

Raskolnikov

Acum 1 an

Und ne mai marturisim minciunile daca se inchide Podul? Mai in gluma , la inceputurile crestinismului spovedania se facea in public, in cadrul comunitatii. Nu prea a functionat. De ce? Pentru ca oamenii speculau pacatele marturisite public pentru propriile lor interese. Autodemascarea si autocritica a fost reluata in comunism .
Raspunde

John doe

Acum 1 an

La modul in care sunt reparate strazile si podurile in Sibiu, nu m-ar mira sa stea inchis 1 an! Calea Dumbravii este la concurenta cu autostrada Sibiu-Pitesti iar termenul pentru podul de pe Alba Iulia are sanse sa intre in Cartea Recordurilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus