Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Știrile zilei - 18 septembrie. Ziua fără mașini, pagube create de vânt, ziua 10 pe Via Transilvanica, a nins la munte.

Știrile zilei - 18 septembrie. Ziua fără mașini, pagube create de vânt, ziua 10 pe Via Transilvanica, a nins la munte.

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi, 18 septembrie:

Vântul a făcut ravagii în oraș

În urma vântului puternic care a bătut de-a lungul zilei de duminică în Sibiu, cei puțin două mașini au fost avariate de copacii căzuți. Pompierii militari sibieni au avut în cursul zilei de duminică, până la ora 17:50, un număr de șase misiuni

Reportaj pe străzile goale

Toate străzile principale din centrul istoric au fost închise astăzi traficului pentru Ziua fără Mașini, în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității. Și ce frumos arată Sibiul fără mașini. Un fotoreportaj pe străzile goale din centrul istoric.

Pe toată Via Transilvanica, ziua 10

Cei doi aventurieri care parcurg întreaga Via Transilvanica pe biciclete au făcut cea mai lungă tură de până acum, 85 de kilometri, în cea de-a zecea zi a călătoriei. Din Harghita în Mureș, apoi în Brașov și înapoi în Mureș.

Adio, fabrica de sticlă

Aflată în faliment, Fabrica de sticlă de la Avrig își vinde tot stocul de marfă. Valoarea stocului pornește de la preţul de 174.238,88 lei plus TVA. Pandemia a afectat puternic fabrica de sticlă, care a intrat recent în faliment.

A nins la munte

În această dimineață a nins pe Transalpina, în zona dintre județele Sibiu și Vâlcea. Pregăti-vă, încep problemele de iarnă. Drumarilor recomandă tuturor șoferilor să evite zona.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus