Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Știrile zilei - 1 octombrie. Sibienii nu se mai avântă la programele de mediu, borsetă cu mii de euro returnată de salvamontiști, evenimentele lunii octombrie

Știrile zilei - 1 octombrie. Sibienii nu se mai avântă la programele de mediu, borsetă cu mii de euro returnată de salvamontiști, evenimentele lunii octombrie

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi, 1 octombrie

Programele de mediu nu mai prezintă interes

Numărul dosarelor depuse de sibieni la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) pentru programele Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic și Rabla Plus a scăzut în acest an față de anul 2021. Sibiul a depus și trei dosare în cadrul programului Iluminat Public, însă nu a trecut niciunul.

Borsetă salvată de salvamontiști

O borsetă cu câteva mii de euro și acte a fost pierdută de o motociclistă din Israel pe Transfăgărașan. Din fericire pentru acesta, geanta a căzut de pe motocicletă chiar în fața bazei Salvamont Argeș și povestea s-a încheiat cu final fericit.

Krismisrose – Micile Afaceri

Krismisrose este un mic atelier, care la început producea haine din materiale sustenabile pentru copii și pentru mămici. Deschiderea afacerii a coincis cu debutul pandemiei, prin urmare n-a avut viață prea lungă în acea formă, însă acum revine cu un nou concept, tricouri cu broderii.

Liber la selfie-uri în muzeu

Muzeul Național Brukenthal anunță că va permite vizitatorilor să facă fotografii gratuite în toate spațiile sale, dar fără blitz. Până acum fotografierea era interzisă, pentru a nu pune în pericol operele de artă ale muzeului.

Evenimentele lunii octombrie la Sibiu

Astra Film Festival, petrecere pe ritmul muzicii anilor 90 și primul festival al toamnei sunt printre evenimentele care vor anima Sibiul în luna octombrie.

CS Șelimbăr a făcut egal cu Steaua

CSC Șelimbăr ocupă locul secund în Liga a 2-a de fotbal după ce a făcut astăzi egal cu Steaua București, în meciul din etapa a 8-a.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus