Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Polițiștii sibieni caută un biciclist care a lovit un copil de patru ani și a plecat. S-a întâmplat în Piața Mare

Polițiștii sibieni caută un biciclist care a lovit un copil de patru ani și a plecat. S-a întâmplat în Piața Mare

Polițiștii Biroului Rutier caută un biciclist care astăzi, 6 octombrie, în jurul orei 18:28, în timp ce conducea bicicleta în zona pietonală din Piața Mare, municipiul Sibiu, a lovit un minor în vârstă de 4 ani.

 

Copilul a fost transportat la spital, unde a rămas internat în vederea acordării de îngrijiri medicale suplimentare. Identificarea biciclistului în cauză este un factor important în stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul.

Polițiștii sibieni spun că este vorba despre un tânăr în jur de 30 de ani, îmbrăcat în pantaloni sport și geacă de culoare închisă. Pe cap purta o șapcă de culoare negru. Bicicleta este una de teren, roșie cu furcă neagră.

„Orice informație este binevenită și utilă polițiștilor și poate fi transmisă telefonic, apelând Poliția Municipiului Sibiu, telefon 0269 208211. Vă mulțumim pentru sprijin!”, mai transmit aceștia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Sparrow

Acum 1 an

Mobility, Sustainability, Habitability! Mooooaaaaamā, ce de concepte cool stim, aplicām, promovām! Mersul pe bicicletā va salva planeta, umanitatea, mediul, totul este pe douā roti acuma! Gata, hegemonia masinilor satanice s-a incheiat! "Decât" cā habar n-avem sā ne comportām si sā aplicām ce scoatem pe gaura gurii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus