Sâmbătă,
02.12.2023
Cer Senin
Acum
16°C

Grindeanu: Tronsonul Sibiu - Boița este gata în proporție de 90%. „Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești tot mai aproape de finalizare”

Grindeanu: Tronsonul Sibiu - Boița este gata în proporție de 90%. „Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești tot mai aproape de finalizare”

„Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești tot mai aproape de finalizare!”, anunță Ministrul Transporturilor printr-o postare pe facebook, unde publică și imagini cu primul tronson Sibiu - Boița, unde progresul fizic al lucrărilor ar fi ajuns la 90%.

Spre deosebire de alte postări, în care Grindeanu sugera deschiderea tronsonului la finele anului 2022, de această dată nu avansează nicio previziune. 

Citește și Sibiu – Pitești, în pericol să nu fie inaugurat în 2022. ”Vine iarna. Nu cred că mai este efectiv timp”

Potrivit ministului, pe șantier se execută acum așternerea asfaltului, montarea parapetului de protecție și a împrejmuirilor, trasarea marcajelor, realizarea conexiunii cu Varianta de Ocolire Sibiu, realizarea bretelor la Nodul Rutier Sibiu, racordarea cu DN 7, vopsirea structurilor și montarea rosturilor de dilatare.

Citește și Soluția drumarilor pentru a evita coloanele de mașini de la ieșirea de pe autostradă. Cât mai durează lucrările

Citește și VIDEO Au apărut primele marcaje rutiere pe secțiunea de autostradă Sibiu-Boița

Secțiunea 1 (Sibiu - Boița) are o lungime de 13,17 km iar pe traseul acesteia s-au construit până acum 8 poduri, pasaje si viaducte, precum și 2 noduri rutiere la intersecţia cu drumurile naţionale.

Citește și Directorul CNAIR confirmă ritmul bun al lucrărilor de pe tronsonul de autostradă Sibiu – Boița: Primii kilometri ai Autostrăzii Sibiu-Piteşti ar putea fi deschişi în acest an

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

@@@

Acum 1 an

Grindeanu n-are legatura cu ministru Grinda...
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Singurul lucru bun facut de Drula pentru tara.
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Pai ce sa zicem,multumim Drulă,tu doar culegi roadele a contractelor descalcite ale lui Drulă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus